Klinikken i Ølholm lukker fra 1. marts 2021

Vi har valgt at lukke vores klinik for smådyr i Ølholm fra den 1. marts 2021 28. jan 2021

Det skyldes ikke mangel på patienter eller klienter. Siden COVID-19 epidemien brød ud, har vi haft ekstra meget at lave - og oplevet at klienternes behov for bedst mulig udredning og behandling af deres kæledyr er steget. 

Det kræver plads, ekspertise og udstyr, og det peger kun i én retning: At vi samler vores smådyrsaktiviteter i vores Dyrlægecenter i Brædstrup. 

Her har vi nu 3 smådyrsdyrlæger der sammen med 3 veterinærsygeplejersker og 2 elever hver mandag til fredag fra 8 til 17, gør hvad vi kan for at betjene smådyrene bedst muligt. Vi er også med i et vagtsamarbejde med andre smådyrsklinikker i Horsens og Hedensted kommune. 

Desuden har dyrlæge Leif Nielsen, som hidtil har passet Ølholm, samtidig fået øget arbejdsmængden i stordyrspraksis efter tilgang af nye klienter fra Hedensted Dyreklinik, og ønsker tidligere smådyrsklienter tak for godt samarbejde i mange år. Han arbejder nu på fuld tid i Dyrlægecentrets stordyrspraksis. 

Vi håber naturligvis, at klienter, der er vant til at køre til Ølholm, vil finde vej til Dyrlægecentret i Brødstrup på Rådhusgade 20, 8740.

Foder kan købes og sendes fragtfrit (ved køb over 399 kr.) på nettet via vores hjemmeside dyrlaegecentret.dk under "Webshop". Salg af foder med rabatordninger foregår fremover udelukkende fra Brædstrup. Her fortsætter vi med foder fra Hill's, Specifik og Royal Canin. 

Med venlig hilsen alle os på Dyrlægecentret Brædstrup-Tørring-Uldum

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.