Veterinærsygeplejerskeelev søges

Moderne dyrlægeklinik i udvikling søger ny veterinærsygeplejerskeelev 9. jul 2021

Her på Dyrlægecentret Brædstrup – Tørring – Uldum har vi i den sidste tid oplevet en stigning i antallet af klienter og patienter, hvilket vi er meget glade for. Vi udvider derfor vores team for at kunne følge med udviklingen og stadig levere god og omsorgsfuld service til alle vores kunder. Vi søger derfor endnu en veterinærsygeplejerskeelev, som vil indgå i vores team af 7 dyrlæger, 3 autoriserede veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

 

Som elev hos os, vil du få erfaring med både smådyrs- og stordyrspraksis, da vi servicerer både kvæg-, mindre drøvtyggere-, heste- og smådyrsklienter, og hverdagen hos os kan derfor byde på lidt af hvert. Vi har masser af erfaring med oplæring af veterinærsygeplejerskeelever, og vores team vil hjælpe dig godt i gang med alle de forskellige opgaver, man skal varetage som veterinærsygeplejerske. Da vi har både eget laboratorium, endoskop, ultralydsscanner, røntgen, tandrøntgen, gode operationsfaciliteter, mv. er der mulighed for at være med til lidt af hvert. Som elev hos os vil du blive inddraget i alle aspekter af veterinærsygeplejerskearbejdet – både i skranken og ved telefonen, i konsultationerne og i vores operationsafsnit.

 

Vi vægter den gode stemning på jobbet højt, og derfor er det vigtigt, at du kan indgå som en naturlig del af vores team. Vi har fælles frokostordning, årlige personale-sammenkomster, personalemøder, osv. for at værne om det gode samarbejde internt på klinikken.

 

Den rette kandidat:
- Har masser af engagement og holdånd
- Er mødestabil og ansvarsbevidst
- Har meget gerne tidligere erfaring med at arbejde i dyrlægepraksis
- Trives med at arbejde effektivt i en travl hverdag og indgå som del af et team
- Kan starte snarest muligt

 

Ansøgningsfrist: 15. august 2021. Vi indkalder løbende til samtaler, så send meget gerne din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgning sendes til Lene Skregeskov Jørgensen på mail: mail@dyrlaegecentret.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.