Vi er blevet en del af VetFamily

1. jan 2020

Dyrlægecentret har fra de 1/1-2020 valgt at indgå i Vetfamily.

VetFamily er en frivillig gruppe af selvejede dyreklinikker og dyrehospitaler fordelt geografisk over hele Danmark. Der er ca. 100 klinikker/hospitaler tilmeldt.

VetFamily dyrlægerne arbejder sammen for at sikre, at dit kæledyr får den optimale behandling gennem hele livet. Vi er således med i et kompetent netværk, hvor vi altid kan trække på hinandens ekspertise. Det forpligter os både som veterinærsygeplejersker og dyrlæger ikke mindst med hensyn til efteruddannelse.

Som kæledyrsejer i VetFamily får du:

  • Opdateret, professionel og god service og vejledning 
  • Gode sygdoms forebyggende behandlingstilbud
  • VetFamily’s eget produktsortiment, som består af kvalitetsfoder, plejemidler og tilskuds-produkter til hunde og katte
  • Gode kampagnetilbud og produkter fra vores samarbejdspartnere

VetFamily dyrlægerne står desuden bag netdyredoktor.dk og butik.netdyredoktor.dk – din dyrlæge på nettet, hvor du kan få adgang til informationer om dit kæledyrs sundhed og sygdom, samt købe produkter 24 timer i døgnet. Desuden er der mulighed for at abonnere på www.netdyredoktor.dk nyhedsbrevet.

God fornøjelse.

Med venlig hilsen
Dyrlægecentret Brædstrup - Tørring - Uldum

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.