Ann Cholewa Jørgensen

Dyrlæge
Email: ann@dyrlaegecentret.dk

Jeg har været uddannet dyrlæge siden januar 2020 og været ansat som smådyrsdyrlæge på Dyrlægecentret siden maj. Jeg har under studiet været meget interesseret i både hund og kat, men også i vilde dyr, og jeg har i den sammenhæng tilbragt sammenlangt omkring 2 år udlandet på rehabiliteringscentre for vilde dyr i bla. Canada, England og Sydafrika.

På Dyrlægecentret har jeg kastet min kærlighed efter klinikkens vildeste og farligste patienter, kattene, som med deres store personligheder og til tider iltre temperament udgør en helt speciel udfordring, som jeg finder meget spændende. Jeg arbejder ihærdigt på at skabe gode, kattevenlige omgivelser på klinikken, og på at få sat kattens pasning, pleje og forebyggende behandling i højsædet hos vores klienter. Derudover finder jeg både kirurgi og medicinske udredninger spændende, og jeg glæder mig til at øge min erfaring indenfor disse områder igennem arbejdet med vores patienter, kollegial sparring og faglige kurser.

Derhjemme bor jeg sammen med min kæreste Andreas og mine tre dejlige katte Bodil, Ingeborg og Alfred i naturskønne omgivelser, og nyder alt hvad Midtjylland har at byde på af smukke naturoplevelser. 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.