Birgitte Rahbek

Bogholder

Jeg har en diplomuddannelse i regnskab, som jeg i det daglige benytter i mine bogholderstillinger hos hhv. Dyrlægecentret, en autoforhandler, og det firma jeg driver sammen med min mand. Jeg har tidligere været selvstændig bogholder på fuld tid i 5 år, og inden da var jeg underviser på Århus Købmandsskole i bla. regnskab.

Jeg anser rengskabet for at være en løftestang, således at andre ansatte kan koncentrere sig som om det vigtige, virksomheden skal leve af, uden at skulle bekymre sig om bogholderiet. 

Sammen med min mand igennem hundrede år har jeg 3 voksne drenge og "svigerpiger". I min fritid dyrker jeg løb, vinterbadning, dans og renovering af vores ejendom. Jeg går langt for at blive selvforsynende, og vi eksperimenterer derfor med hold af katte, høns, skotsk højlandskvæg og bier.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.