Emilie Schou

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg startede hos Dyrlægecentret i februar 2018, og blev efterfølgende elev i oktober samme år. Jeg er nu i gang med mit sidste år som elev, og er færdiguddannet i marts 2022. Igennem mine studier og praktik i klinikken har jeg fået en stor interesse for adfærd, rehabilitering og tænder og håber at kunne specialisere mig indenfor et af disse områder. 

Til daglig bor jeg i Horsens, hvor jeg nyder at bruge min fritid på at rejse, bage, svømning, og at være sammen med familie og venner. Jeg har desværre ingen dyr selv i øjeblikket, så i stedet får jeg brugt "al min viden" på mine forældres gravhunde, som nyder godt af min erfaring i de fleste weekender. 

Et 3 måneders højskoleophold i Caribien i 2017 har desuden skærpet min interesse for frivilligt arbejde inden for dyrepleje i udlandet - gerne i form af rehabilitering eller lignende, så jeg håber at kunne forfølge dette efter endt uddannelse. 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.