Henrik Agerholm

Dyrlæge
Email: henrik@dyrlaegecentret.dk

Jeg er uddannet dyrlæge i 1994. Efter 2 års ansættelse i en praksis i Nordsjælland, hvor jeg primært beskæftigede mig med smådyr og heste, kom jeg til Dyrlægecentret i 1996 og blev ansat hos min far, Dyrlæge Tage Agerholm. Fra 1998 til 2007 var jeg medejer af Dyrlægecentret og beskæftigede mig med alle dyrearter. Fra 2007 til 2009 arbejdede jeg i en international veterinær grossistvirksomhed og fik mange oplevelser fra dyrlægeerhvervet i hele verden. Fra 2009 har jeg igen været ansat på Dyrlægecentret og primært beskæftiget mig med smådyr, men vikarer stadig i stordyrspraksis. Sideløbende har jeg undervist i narkose (bedøvelse) og scanning for grossistvirksomheden, primært i Østeuropa og Mellemøsten.

Min interesse er det håndværksmæssige ved dyrlægefaget, dvs. primært udredning og kirurgi herunder narkose, scanning, endoskopi og reproduktion. Jeg er glad for det alsidige arbejde i dyrlægeerhvervet og føler mig godt tilpas og kompetent til både at se på smådyr og stordyr. 

Jeg er gift med Inge, der er biolog og i øvrigt 4. generation, hvor pigerne gifter sig med en dyrlæge. Vi har 2 børn, Frederik og Frida, og vi har sammen har haft alverdens husdyr, som nu kun udgør hesten Cassiopeia, katten Dirus og hunden Alice.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.