Rikke Fredslund Rasmussen

Veterinærsygeplejerske

Jeg startede som veterinærsygeplejerskeelev på Dyrlægecentret i 2015 og blev færdiguddannet i 2019, hvorefter jeg var så heldig at kunne blive på Dyrlægecentret.

Med tiden er interessen for adfærd hos hund og kat vokset, og ønsket for fremtiden er at blive fag-veterinærsygeplejerske i familiedyrs adfærd. Jeg synes, at det er vigtigt at kunne give både vores patienter og klienter den bedst mulige oplevelse, når de kommer ind på klinikken, da vi ved hvor stressende en oplevelse, det kan være for dem. Samtidig vil jeg også gerne være klar til at kunne hjælpe med at læse de adfærdsproblemer, der måtte være i hjemmet.

Derhjemme bor jeg sammen med min kæreste Morten og vores Golden Retriever Harald. Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg meget tid på træning med Harald, hvor vi udøver vores passion for bl. a. rally-lydighed.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.