Sarah Høgholt Erbs

Dyrlæge

Jeg er uddannet dylæge i 2018, de første to år af min karriere beskæftigede jeg mig med både hest, kvæg, hund og kat samt diverse gnavere og eksotiske dyr. Jeg udviklede hurtigt en særlig interesse netop for disse og eksotiske kæledyr har min store interesse, hvad end det er en minigris eller en kanin.

Jeg er opvokset med islandske heste og har arbejdet med dem på Island. Derfor har jeg udviklet en forkærlighed for denne skønne, blide og nøjsomme hesterace.

Privat bor jeg på en landejendom sammen med min mand Carsten og vores to små børn, Hans Henrik og Sofie. Vores lille gård er efterhånden blevet en lille zoologisk have, der huser to hunde, katte, høns, gæs, duer og meget mere. Jeg er udpræget naturmenneske og dyrker jagt, fiskeri, ridning, floorball og hundetræning i min fritid.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.