Vagtdyrlæge

Dyrlægecentret deltager i Dyrlægevagten for Horsens og omegn

Du kan altid konsultere en vagthavende dyrlæge i vagtkredsen efter lukketid eller på helligdage og få hjælp til dit akut syge eller tilskadekomne dyr – om end det så er et smådyr eller et stordyr.

Dyrlægevagten er delt op i en hospitalsvagt for smådyr dvs. hunde , katte og andre mindre dyr og en udekørende stordyrsvagt for heste, kvæg, geder/får, hobby-grise mv.

Nogle vagter vil det være vores egne dyrlæger, der har vagten og andre gange nabokollegaer, hvor du så skal forvente at skulle køre til en anden klinik.

Skal du have hjælp, kan du blot ringe på vores normale telefon nummer 75751500, og du vil automatisk blive omstillet til den vagthavende dyrlæge.

Dyrlægevagten er kun for akut syge eller tilskadekomne dyr.

Der vil for ikke-erhvervsholdige dyr (smådyr som stordyr) blive opkrævet kontant/dankort/mobilpay afregning før eller efter endt konsultation, hvilket oftest er til dobbelt dagstakst.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.